Neviete sa rozhodnúť, či vyskúšať erotické služby za peniaze? určite nie ste jediní. Aj aj som dlho váhal, mal som nejaké morálne predsudky a tak. Našťastie som sa jedného dňa odhodlal. Zistil som, že nič z toho, čo mi predtým behalo hlavou, nebolo nutné, potrebné a dôležité. Sexuálne zážitky, ktoré zažijete s profesionálnymi spoločníčkami, proste stoja za hriech. Pokojne aj za sto hriechov.Žena v erotickom oblečení si pred prsiami drží tarotovú kartu.jpg

Nemusí sa to nikto dozvedieť
Keď som nad využitím týchto služieb rozmýšľal ja, asi najviac ma štvala predstava, že o tom budem musieť niekomu povedať alebo sa o tom niekto dozvie z rečí. To, či sa niekomu s mojim dobrodružstvom zverím, bolo samozrejme len na mne. Mal som však taký pocit, viete, že sa určite prerieknem alebo budem mať potrebu to aspoň niekomu spomenúť okrajovo. Čo ma však desilo viac, bolo to, že dievčina, ktorú navštívim alebo ktorú si k sebe zavolám, môže poznať niekoho, koho poznám ja a navyše, veď keď sa rozhodnem ísť na privát, tak každý v okolí toho bytu predsa musí vedieť, že id e o sex privát.

Takže, v prvom rade, o sex privátoch väčšinou susedia nevedia. Respektíve, možno o nich tušia, no istí si sú len málokedy. V rade druhom, slečny z tohto oboru sú skutočne seriózne. Nepýtajú sa vás ani na meno. Služby nezahŕňajú žiadne vypĺňanie objednávkového listu, kde musíte uviesť svoje krstné meno, priezvisko, adresu trvalého pobytu a rodné číslo. Všetko je viac – menej anonymné.

A čo morálne zásady?
Morálka je fajn vec, no niekedy ju proste treba dať bokom. Navyše, myslím si, že existujú aj horšie veci, ako využívať erotické služby za peniaze. Ak máte v hlave predstavu žien priviazaných niekde v suteréne, buďte pokojní. Tieto slečny robiť to, čo robia, úplne dobrovoľne a myslím, že mnohé z nich aj s dosť veľkým nadšením a vášňou.Abstraktný obrázok nahej ženy v oblakoch.jpg

PS: Ak sa chcete vyhnúť filmovým scenárom s dievčatami v suteréne, vyberajte si drahšie spoločníčky na úrovni a nie tie, ktoré nájdete mávať kabelkou pri ceste.