Ste fanúšikom modelov vozidiel od automobilky KIA? V autorizovanej predajni Auto Becchi sídliacej v Žiline https://autobecchi.sk si môžete svoj vysnívaný model kúpiť aj vy, prípadne zatiaľ iba požičať na skúšobnú jazdu. Áno, aj táto možnosť tu je! A pritom je to také jednoduché, dá sa to vybaviť online, rýchlo a z pohodlia domova. Stačí kliknutie, vyplníte krátky dotazník (kontaktné údaje) a od vysnívanej jazdy vás delí už iba fyzický kontakt s konkrétnym typom vozidla značky KIA.
A ktoré modely sú k dispozícii? Tak napríklad populárna Kia Sorento, medzinárodne uznávaný model, ktorý však dokážete objaviť aj v tejto autorizovanej žilinskej predajni. Na čo sa v spojitosti s týmto modelom môžete tešiť? Primárne na dve veci- perfektný výkon a dych berúcu estetiku so špičkovým dizajnom. Zaujme vás už na prvý pohľad, čiže svojou vonkajšou vizuálnou stránkou:

kia_sportage_ql_pe_my19_dynamic_design

  • Dominuje tu čierna farba a určite si všimnete aj chrómový čierny rám, ktorý je navyše elegantne lesklý. Nárazník má športový dizajn, nechýba ani krídlová mriežka (na čerpanie čerstvého vzduchu).
  • Z hľadiska osvetlenia sa tu stretnete s modernými svetlami LED (svetlo emitujúce diódy), ktoré poskytujú kvalitné jasné svetlo nielen pre osvetlenie auta, ale pre vašu spoľahlivú viditeľnosť na cestách. Zadné svetlá a svetlomety, denné aj hmlové svetlá.

A ako to vyzerá vo vnútri?

  • Interiér poskytuje dostatok miesta, stretnete sa tu s čierno- sivými koženými sedadlami, s prístrojovou doskou s 3D relefiefom.

6242395
V ponuke ale nechýba ani dobre známa Kia Sportage, športový model s dominantným bočným panelom a veľkou batožinovou kapacitou. Pre tento typ vozidla je špecifický komfort vďaka mäkkému materiálu v interiéri a z exteriérnej časti opäť vidíme kvalitné osvetlenie, ktoré využíva v súčasnosti trendovú technológiu LED.
V každom prípade Auto Becchni neposkytuje len samotné modely automobilov značky KIA, ale poskytuje k nim aj autorizovaný Kia Servis. A pod tým si môžete predstaviť tie najrôznejšie komplexné servisné služby plus náhradné súčiastky, ktoré sa nelíšia od tých originálnych.