Niekto plánuje svadba pokojne aj celý rok a potom sa to šmahom ruky len tak celé zrúti ako domček z karát. Musí sa odložiť, lebo buď máte príliš veľa hostí a neviete ako ich zregulovať, alebo si nie ste vôbec istý, že by vaši hostia dodržiavali nariadenia. Alebo vám to podnik jednoducho zrušil, pretože nechce mať problémy, či vám dal na výber, že si to môžete preložiť bez straty zálohy.

Tak ste si svadbu preložili o rok alebo na iný dátum bližšie, či ďalej k tomu dnešnému.

Čo s tým? Čo ďalej? Má to východisko? Znova čakať a počúvať tie reči okolo svadby? Nevesta plače a vy ju chlácholíte, ale už toho všetkého máte dosť. Veď sa zoberiete, no nie teraz, tak nech prestane vyvádzať…

girl-4033605_1920

Nič nie je stratené, keď je svadba len preložená predsa. Zobrať sa môžete aj vtedy a bude to také ako ste si to vysnívali. Možno vám práve vesmír dal ďalšiu šancu na to, aby ste odskúšali aj niečo iné ako svoju vlastnú budúcu nevestu.

Čo vy na to? Lákavá ponuka? Čas na jej uskutočnenie je práve teraz.

erotic-4596792_1920

Nakliknite sa na internet na sex ponuky a vyjasní sa vám razom zrak. Vaša snúbenica nie je jediná žena v širokom okolí a obšťastniť vás môže hociktorá na ktorú si kliknete. Môžete si vybrať veľké prsia, menšie prsia, blondínky, brunetky, kreativite sa medze vôbec nekladú. Ulahoďte si a vyberte si také niečo, čo doma nemáte. Úplný opak, aby sa vám náhodou nepoplietli. Tieto ženy vedia ako na to a urobia z vás šťastného muža, ktorému vôbec nebude vadiť, že ešte nie je ženatý. Navyše bude mať dobrý motív na svoju súkromnú rozlúčku so slobodou. Veď ju nemusíte tráviť len s kamarátmi, to nie je žiadne pravidlo. Môžete si ju spraviť aj samy pre seba. Presne tak ako to máte rady a budete oveľa viac spokojný ako keby ste sa mali niekde tváriť, že sa bavíte, hoci sa vám vôbec netrafili do vkusu. Viete, čo myslím.