Byť podnikateľom znamená mať vlastnú slobodu a byť sám sebe pánom.
Práve toto láka mnohých mladých neskúsených ľudí. Tým, že chcú rýchlo a bezproblémovo zbohatnúť sa často dajú nahovoriť na rôzne životné cestičky. Tieto cesty ich zvádzajú na nebezpečné dobrodružstvá, ktoré sa nekončia len likvidáciou alebo krachom ich spoločnosti. Mnohí mladí ľudia si neuvedomujú následky svojich činov alebo sa stávajú len úbohými figúrkami vyššie postavených starších ľudí, ktorí už vedia ako na to, aby zmanipulovali vybrané typy ľudí.

podzim

Mladí a neskúsení…
Mladosť je krásne obdobie v živote človeka. Väčšina ľudí na ňu spomína s úsmevom na tvári a radosťou v srdci. Je to obdobie, kedy sa život človeka mení vo veľkú zábavu. Jeho starosti nie sú veľké a začínajú naopak narastať jeho radosti. Je však otázne akou cestou sa vyberie daný človek. Mladý človek je totiž neskúsený, ale aj vzhľadom na svoju neskúsenosť sa nebojí riskovať. Risk je jeho kamarát, pretože si plne uvedomuje, že má vlastne celý život pred sebou a málo čo môže stratiť.

moře

No nie je to také jednoduché. Jeho život má práve v mladosti veľkú cenu. Nemal by sa nechať zlákať na zlé chodníčky. Tieto cesty ho môžu vyjsť veľmi draho a zaplatiť za ne môže aj v staršom veku, kedy už bude mať naozaj čo stratiť. Pretože chyby, ktoré spravíte sa skôr či neskôr vyplavia na povrch rieky. Rieky vášho života.

podnikatel

Rieka života, ktorou sa plavíte je neúprosná. Hoci život plynie a rieka tečie, vaše chyby v nej zostávajú hlboko zakotvené. Vaše chyby sú ako kamene, ktorá sa usadia na dne a skôr či neskôr niekomu prederavia loď. A niekedy v živote môžete natrafiť na tieto svoje usadeniny aj vy. Môžu sa totiž plaviť s vami ako kotva, ktorá vás bude ťažiť a ťahať ku dnu. A od dna sa už odrazíte len veľmi ťažko. Je to neuveriteľne ťažké a preto si dobre rozmyslite kam sa vyberiete po rieke svojho života.